Gears of War 3'ün PS3 Geliştirme Kitinde Çalışan Bir Videosu Ortaya Çıktı

20.05.2020 12:31 Gazali Çetinkaya

 
Gears of War 3'ün PlayStation 3 geliştirme kiti üzerinde çalışan sekiz buçuk saatlik bir oynanış videosu ortaya çıktı.

Kotaku'ya açıklama yapan oyunun geliştiricisi Epic Games, videonun gerçek olduğunu doğruladı fakat bunu sadece test amaçlı olarak yaptıklarını belirtti. Oyunu Sony'nin konsoluna getirme planları hiçbir zaman yokmuş.
 
Oyunun baş tasarımcısı Cliff Bleszinski ilk başta video için "%99" sahte dese de Kotaku'nun haberinden sonra "O zamanlar yaptığım işe çok fazla odaklanmıştım ve oyun motoru tarafında neler olup bittiğine dair pek bir fikrim yoktu." dedi. 

Yayıncılığını Microsoft'un yaptığı Gears of War 3 Xbox 360'a özel olarak Eylül 2011'de piyasaya sunuldu.

Gears of War 3'ün PlayStation 3 geliştirme kiti üzerinde çalışan videosunun tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler