Gears of War 4 Xbox Game Pass'e Geliyor

16.11.2017 11:24 Gazali Çetinkaya

 
   Gears of War 4 dışında serinin diğer oyunları şu anda Xbox Game Pass sisteminde mevcut ve eğer Major Nelson'ın paylaşmış olduğu videoyu yanlış yorumlamıyorsak Gears of War 4 de çok yakında sisteme eklenecek.
 
   Major Nelson twitter üzerinden 8 saniyelik bir video paylaştı. Bu videoda Xbox Game Pass üyelik kartının köşelerine Gears of War'un logoları konuyor ve logolardan dört adet bulunuyor, video sonunda da Xbox Game Pass sistemine yeni oyunların ekleneceği tarih, 1 Aralık, yazıyor.
 
   Microsoft, Aralık 2017 oyunlarının tamamını henüz açıklamadı, bu ayın sonunda paylaşılacak. 
 
 
   Microsoft'un aylık fiyatı 29,00 TL / $9.99 / €9.99 / £7.99 olan Netflix-benzeri abonelik sistemi Xbox Game Pass'te 100'den fazla Xbox One ve Xbox 360 oyunu yer alıyor. Xbox Game Pass içerisinde bulunan tüm oyunlar Xbox One konsolunuza direkt olarak indirilebiliyor, stream edilmiyor. Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri katalogda bulunan oyunları ve eklentilerini direkt olarak satın almak isterse kendilerine özel indirimler sunuluyor.

   Xbox Game Pass sisteminde bulunan tüm oyunlara ve detaylara xbox.com üzerinden ulaşabilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler