Gears of War 4'ün Hikaye Modu Ortalama 10 Saat Sürecek

18.08.2016 02:23 Gazali Çetinkaya

 
   En önemli oyun etkinliklerinden birisi olan Gamescom 2016'dan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor ve Gears of War 4'ü merakla bekleyenler adına önemli bir gelişme daha yaşandı.
 
   Oyun ve donanım sitesi WCCFtech editörü Gamescom 2016'da kapalı kapılar ardında oyundaki campaign modunun kaç saat süreceğini doğrulatmayı başardı. Coalition stüdyosunun direktörü Chuck Osieja tarafından gelen bilgi ile oyunun campaign modu tahmini olarak 10 saat civarı sürecek. Ancak oyuncuların zorluk ayarı ve oynama şekline bağlı olarak bu sürenin azalabileceği veya artabileceği de belirtildi.
 
   Hatırlarsanız Microsoft, geçtiğimiz günlerde oyunun sistem gereksinimlerini de bizlerle paylaşmıştı. O habere de buradan göz atabilirsiniz. 
 
   Gears of War 4, 11 Ekim tarihinde Windows 10 ve Xbox One için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 4 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: The Coalition Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler