Gears of War: Ultimate Edition'a PC'de 4K ve Özel Sunucu Desteği

24.02.2016 19:53 Tunahan Safdır

 
     İlk olarak Haziran 2015'te gelmesi beklenilen ama çıkışı geciken Gears of War: Ultimate Edition için bazı yeni bilgiler geldi.
 
     Buna göre oyun öncelikle ilk haline sadık kalınarak elden geçirildi ve modernize edildi. Işıklandırmalardan etkileşimlere, karakterlerden sinematik sahnelere kadar her şey yeniden düzenlendi. Kare/saniye sınırı olmaksızın 4K çözünürlük desteği eklendi. Orijinal Xbox 360 sürümünde bulunmayan yeni görevler oyuna dahil edildi. Oyun içerisinde kilidini açıp okuyabileceğiniz çizgi romanlar ve elden geçirilerek Dolby 7.1 Surround teknolojisini destekleyen sesleriyle oyun remastered kelimesinin hakkını vereceğe benziyor.
 
     Çoklu oyun deneyimi konusunda da dedicated yani özel sunucu desteğiyle oyuncuları karşılayacak olan Gears of War: Ultimate Edition, Xbox 360'taki tüm haritalar ve PC versiyonundaki 3 haritayla birlikte toplamda 19 multiplayer haritasıyla piyasaya çıkacak. Yeni online oyun modlarını da beraberinde getirecek oyunda, oynanışa yönelik iyileştirmelerden bonus karakterlere kadar pek çok yenilik bulunacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War Platformlar: PC XBOX 360 XBOX ONE Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler