George Floyd Yorumu Üzerine Soruşturma Başlatılan Riot Games Yöneticisi Ron Johnson Kovuldu

12.06.2020 13:49 Gazali Çetinkaya

 
Riot Games tüketici ürün yöneticisi Ron Johnson, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden, George Floyd'un işlediği suçları gösteren bir liste paylaşarak suçlu yaşam tarzının kendi ölümüne yol açtığını ifade etmişti.
 
Bunun üzerine Riot Games, Ron Johnson'ın sosyal medya paylaşımından büyük rahatsızlık duyduklarını belirterek soruşturma açtı.
 
Soruşturma tamamlanmış olacak ki Ron Johnson, Riot Games'ten "istifa etti."
 
Riot Games sözcüsü konu ile ilgili olarak "Ron Johnson artık Riot Games'te çalışmıyor. İfade ettikleri tiksindiriciydi ve değerlerimize ve ırkçılığın toplumsal olarak sona ermesi gerektiği inancımıza tamamen karşı." 
 
Riot Games bu hafta başında Black Lives Matter protestolarını desteklemek adına bazı kuruluşlara 1 milyon dolar bağışta bulunmuştu. 
 
Ron Johnson'ın George Floyd hakkındaki paylaşımı şöyleydi:

"Polis memurunun George Floyd'u öldürmesine göz yumulacak bir sebep yok, bunun hala potansiyel bir suç olarak araştırılması gerekiyor. Bu yaşanan; suçlu yaşam tarzının kendinize veya çevrenizdekilere asla iyi şeyler getirmediğini insanlara ve çocuklarınıza öğreten bir durum olmalı."

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler