George R.R. Martin Karantina Günlerinde Game of Thrones'un Sıradaki Kitabına Yoğunlaşacak

20.03.2020 01:39 Özgür Eroğlu

 
 
Hem dizi dünyası için hem de edebiyat dünyası için popüler olan yapım Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin, uzun zamandır Game of Thrones'un sıradaki kitabını yayınlamadı. Bu konu hakkında da çalıştığını veya istekli olduğunu görmüyorduk.
 
Ancak Koronavirüs salgını nedeniyle kendini karantinaya alan George R.R. Martin fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. Açıkladığına göre kendini karantinaya aldığı bu günlerde serinin sıradaki kitabını yazmaya odaklanmış. Umuyoruz ki salgın kontrol altına alındıktan sonra da bu isteği devam eder ve artık seriyi bitirmeye biraz daha yaklaşabiliriz. 
 
Game of Thrones dizisi belirli bir sezondan sonra kitaptan ayrılarak kendi çizdiği hikayede ilerlemişti ve George R.R. Martin de kendi kitabının sonunun bundan farklı olacağını söylemişti. Dizinin son sezonu geçtiğimiz sene yayınlandı ve hayranlar tarafından çok fazla olumsuz yorum aldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler