George R.R. Martin, The Winds of Winter'ın 2021'de Tamamlanmasını Beklediğini Söyledi

24.06.2020 14:33 Özgür Eroğlu

 
Game of Thrones dizisi ile dünya çapında popüler olan George R.R. Martin'in yazdığı A Song of Ice and Fire kitap serisinin altıncı kitabı Winds of Winter'dan sonunda yeni bir haber paylaşıldı.
 
Uzun zamandır yeni kitabı bekleyen hayranlar artık umudunu kesmeye başlamıştı ki koronavirüs karantinasının ilk günlerinde George R.R. Martin, karantina sürecinde kitaba odaklanacağını söylemişti.
 
Karantina sürecinde yapacak başka bir şey bulamayan George R.R. Martin, bu süreçte kitap ile ilgili önemli bir yol kat ettiğini söyledi ve altıncı kitabın, yani The Winds of Winter'ın 2021 yılında tamamlanmasını beklediğini söyledi.
 
George R.R. Martin ayrıca bu süreçte bazı bölümlerini yazdığını, ancak daha uzun bir yolu olduğunu söylerken, oldukça büyük bir kitap olacağını da ekledi.
 
Sonuç olarak George R.R. Martin kitabın 2021'de tamamlanacağını düşünüyorsa bir sorun çıkmadığı durumda 20122'in sonu veya 2022'in ilk döneminde kitabı raflarda görebiliriz. umuyorum ki Game of Thrones'un son iki sezonundan daha güzel olur. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 43 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler