Geralt'tan 1200 Yıl Öncesini Anlatacak Olan Yeni Witcher Dizisi Duyuruldu

27.07.2020 18:06 Özgür Eroğlu

 
Oyun ve fantastik edebiyat dünyasında oldukça popüler olan The Witcher markasının bir dizi uyarlaması geçtiğimiz yıl Netflix üzerinde yayınlanmıştı. Genel olarak ortalama üzeri yorumlar alan yapımın bir spin-off dizisi duyuruldu.
 
Geçtiğimiz saatlerde Netflix'in resmi hesabı üzerinden The Witcher: Blood Origin live-action dizisi duyuruldu. Atılan Tweet'te yazanlara göre The Witcher: Blood Origin, geçen yıl yayınlanan dizinin ana karakteri olan Geralt'tan 1200 yıl öncesinde geçecek ve ilk Witcher'ı konu alacak.
 
Dizi yine The Witcher dizisinin yaratıcı ekibinden Declan de Barra ve Lauren Schmidt Hissrich tarafından geliştirilecek. 6 bölümden oluşacak olan dizi yine Netflix üzerinde yayınlanacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher TV Series Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler