Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Death Crown Konsollara Geliyor

07.07.2020 15:59 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Badland Publishing ve geliştiriciler CO5MONAUT ile Stas Pisarev, gerçek zamanlı strateji oyunu Death Crown'un konsollara geleceğini duyurdu.

12 Kasım'da PS4, Xbox One ve Switch için çıkışını gerçekleştirecek.
 
Death Crown 1bit tarzına sahip minimalist gerçek zamanlı strateji oyunu. Ölüm olarak oynadığınız oyunda asker üreten koğuşlar, altın üreten madenler ve binaları koruyan kuleler oluşturarak ölüm birliklerine komuta ediyor ve kendine fazla güvenen krallıkları yok ediyorsunuz. Ölüler, insanlar ve iblisler olmak üzere üç campaign, 90'dan fazla harita ve 12 boss savaşı içeriyor. Yerel co-op olarak da oynanabiliyor.
 
Oyun ilk olarak 23 Ağustos 2019'da PC için çıkmıştı. Steam'de yaz indirimleri kapsamında 9 Temmuz'a kadar %50 indirimle 9,25 TL'den satışta.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Crown Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: CO5MONAUT, Stas Pisarev Dağıtıcısı: BadLand Publishing Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 25 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler