Ghost Recon: Breakpoint Friend Pass Arkadaşlarınızı Ücretsiz Olarak Oyuna Davet Etmenizi Sağlıyor

31.03.2020 14:31 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint için Friend Pass sistemini duyurdu.

Oyuncuların Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint'i ücretsiz oynayabilmesi için yeni bir yol sunuyor.
 
Bu sistem sayesinde oyuna sahip olan bir kullanıcı, aynı platform üzerinde oyuna sahip olmayan en fazla üç arkadaşını oyuna davet ederek beraber co-op olarak oynayabilecek. Süre kısıtlaması yok yani oyunu bu şekilde bitirebilirsiniz de. Arkadaş sayısında da bir kısıtlama yok sadece aynı anda en fazla üç kişi olmalı.
 
Kullanabilmek için oyuna sahip olmayan kullanıcıların Microsoft Store, PlayStation Store, Ubisoft Store veya Epic Games Store üzerinden Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint ücretsiz deneme sürümünü indirmesi gerekiyor. Tam oyun olarak indirecek. PS Plus veya Xbox Gold gerekli.
 
Friend Pass'ten bağımsız olarak, ücretsiz deneme sürümünü indirip tek başınıza oyuna girecek olursanız 6 saatlik bir oynanış süreniz olacak. 
 
Friend Pass şu andan itibaren 16 Haziran'a kadar ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler