"Ghost Recon, Call of Duty'den Daha Gerçekçi"

Bakalım gelecek bizlere neler sunacak.
17.04.2012 17:55 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft'a göre Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, Arcade tarzdaki Call of Duty serisinden daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunun kreatif yönetmeni Jean-Marc Geoffrey, Ubisoft'un Future Soldier'ı gerçekçi bir oyun tabanına oturtmak için büyük gayret gösterdiğini söylüyor.
 
     "Eğer dört kişilik bir takım 40 tane düşmanı sadece koşarak ve ateş ederek vuruyorsa bu gerçekçi değildir. Future Soldier'da iyi bir askerseniz bu sizin sadece iyi ateş etmenizden kaynaklanmaz, iyi koordine olmanızdan ve iyi araç gereçlere sahip olmanıza da bağlıdır. Biz tek bir adamın çıkıp da takım arkadaşlarının önünde şov yaparak düşman takımın tümünü öldürmesini istemiyoruz. Oyuncuların ateş etmeden önce düşünmelerini istiyoruz."
 
     "Future Soldier yeni bir tat arayanlar ve simülasyon ile arcade oynanış arasındaki oyunlardan hoşlananlar için geliyor. Oyunda Kinect desteği sayesinde silahlarınızı ellerinizle parçalara ayırıp bileşenlerine karar verebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler