Ghost Recon: Future Soldier Beta Tarihi Belli Oldu

05.04.2012 19:36 Tunahan Başol


     Ubisoft, bu senenin merakla beklenen yapımlarından Ghost Recon: Future Soldier'ın konsol sürümleri için beta tarihi açıkladı.
 
     Ubisoft bugün yaptığı açıklamada, Ghost Recon: Future Soldier'ın konsollar için beta tarihini 17 Nisan-2 Mayıs aralığı olarak belirlediklerini söyledi. Betada 12 kişilik multiplayer deneyimi yaşatacak olan Ghost Recon: Future Soldier, oyunculara rifleman, engineer ve scout olarak 3 farklı sınıf ve 2 farklı mod sunacak.
 
     Xbox 360 için Splinter Cell: Conviction oyununa sahipseniz, otomatik olarak betaya girmeye hak kazanmaış olacaksınız. Eğer sahip değilseniz Ghost Recon: Future Soldier'ı ön sipariş vererek betaya katılmaya hak kazanabilirsiniz. 
 
     Ghost Recon: Future Soldier, Xbox 360 ve PS3 çıkışını 25 Mayıs'ta gerçekleştirecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler