Ghost Recon: Future Soldier'a Güncelleme

14.06.2012 15:17 Beril Sergün


     Ubisoft ve yapımcı firma, konsol oyuncularının Ghost Recon: Future Soldier'a gösterdiği ilgiden oldukça memnun. 
 
     İlerdeki günler için bir çok güncelleme getirmeyi planlayan Ubisoft'un yayımlayacağı güncellemenin detayları şöyle;
     * Cloud Güncellemesi: Bu güncellemede bir çok denge ayarı ve bir çok oyun içi hata düzeltilecek. Bu tip güncellemeler oyuncudan bir şey talep etmeyecek ve farkettirilmeden, arka planda oyuna eklenecek.
     * Başlık Güncellemesi: Bu güncelleme oyun hatalarını ve içeriklerini içerecek. Oyuna giriş yapmak için önce bu güncellemeyi yüklemeniz gerekecek.
     * DLC: Bu güncelleme içinde bir sürü içerik ile gelecek. Yeni haritalar ve oyun modları içerecek. Bunlar en büyük güncelleme olacak ve oyuncular istedikleri zaman bunu yükleyebilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler