Ghost Recon: Future Soldier'a Güncelleme Geldi

06.07.2012 20:09 Tunahan Başol


     Çıkışı ile birlikte sorunları da beraberinde getiren Ghost Recon: Future Soldier için Ubisoft boş durmayıp, çıkardığı güncellemelerle oyunun eksiklerini kapatmaya devam ediyor.
 
     Oyunun Xbox 360 versiyonu için bugün yayımlanan güncelleme, sunuculara bağlanma sorunu için iyileştirme sunarken, oyundaki bir çok hatayı da gideriyor. Aynı içeriği sunan bir güncellemenin PS3 için de ilerleyen günlerde yayımlanması bekleniyor.
 
     Aynı zamanda PC için bir güncellemenin yolda olduğunu duyuran Ubisoft, bu güncellemenin içeriğinden pek bahsetmiyor. Ancak oyunun PC'de yaşadığı kontrol sorunlarıyla ilgili olabileceği düşünülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Dk önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 32 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler