Ghost Recon: Future Soldier'ın Betası X360'a Özel

Taktiksel aksiyon severler Ghost Recon: Future Soldier'ı kaçırmayacaktır
22.06.2011 08:55 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un uzun süredir beklediğimiz tatiksel-shooter oyunu Ghost Recon: Future Soldier'ın betası Xbox 360'a özel olacak gibi görünüyor. Ghost Recon'ın Twitter hesabında betanın Xbox 360 ve PS3'te mi yapılacağı yönündeki sorusuna yanıt şöyleydi: "Beta Xbox 360'ta olacak"
 
    Ocak ayında yapılacak betaya sadece Splinter Cell: Conviction'ın içindeki bir kod sayesinde ulaşılabiliyor. Playstation 3 ve PC oyuncuları için ise beta yapılmayabilir.
 
    E3 fuarında Xbox 360'taki etkileyici Kinect sunumu sonrası bu platformda Ghost Recon: Future Soldier'ı bekleyenlerin sayısının arttığına eminiz. Oyunun çıkış tarihi kesinleşmese de 2012 yılında raflardaki yerini alacağı biliniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler