Ghost Recon Wildlands Bu Ay PlayStation Plus Kütüphanesine Katılabilir

08.08.2022 15:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından 2017 yılında piyasaya sürülen açık dünyan nişancı aksiyon oyunu Ghost Recon Wildlands'ın bu ay PlayStation Plus Extra ve Deluxe kütüphanesine geleceği bildirildi. Sony, her ay kütüphaneye yeni oyunlar ekliyor ve kütüphaneyi genişletmeye devam ediyor.
 
Sony geçtiğimiz ay PlayStation Plus Extra ve Deluxe kütüphanesine Assassin's Creed IV: Black Flag, Assassin's Creed: Syndicate ve daha fazlasını içeren bir dizi yeni Ubisoft oyunu ekledi. Bu ay ise Ghost Recon Wildlands, kütüphaneye eklenecek birçok yeni oyundan biri olabilir.
 
Dealabs tarafından sızdırılan bu bilgiler, PlayStation'ın diğer Ubisoft oyunlarını da hizmete dahil edeceğini gösteriyor. Sony ve Ubisoft geçtiğimiz günlerde tüm Ubisoft+ oyunlarının yıl sonuna kadar PlayStation Plus hizmetine ekleneceğini duyurmuştu.
 
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'de 3 arkadaşınızla takım kurun ve devasa, tehlikeli ve yaptıklarınıza tepki veren açık dünyada geçen harika bir askeri nişancı deneyiminin keyfini çıkarın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler