Ghost Recon Wildlands Haritası Ubisoft Tarafından Paylaşıldı

10.12.2016 00:58 Gazali Çetinkaya

    Ubisoft, E3 2015 esnasında duyurduğu açık dünya taktiksel shooter oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'in resmi haritasını paylaştı.
 
   Ubisoft'un belirttiğine göre de dünyanın en güzel ve aynı zamanda tehlikeli yerinde geçecek Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Ubisoft'un da en büyük aksiyon/macera açık dünya oyunu olacak.
 
 
   Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, her biri kendi sivil nüfusuna sahip 21 bölge içerecek. Ayrıca oyunun geliştiricileri bölgelerin kendi endüstrisine ve hayat tarzlarına sahip olacağını da söylüyor. Bunun dışında 26 boss barındıracak oyun kendi iklimi, arazisi, bitki ve hayvanlarıyla 11 eşsiz ekolojik sistem de sunacak.
 
 
   Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, 7 Mart 2017 tarihinde çıkış yapacak. 
 
   Ek olarak oyunun çıkacağı platformlar olan PlayStation 4, Xbox One ve PC için yapılacak betaya buradaki bağlantıdan kayıt olabilirsiniz. (Açılan sayfadan beta-registration demeniz ve hesabınızla giriş yaparak oynamak istediğiniz platformu seçmeniz gerekmekte.) Kapalı betanın yanı sıra açık beta da yapılması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon: Wildlands Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler