Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz Güncellemesi Mercenaries Modunu Ekleyecek

17.07.2019 23:05 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Ghost Recon: Wildlands için yayınlanacak ücretsiz güncelleme ile oyuna Mercenaries adlı bir modun ekleneceğini duyurdu.
 
Sekiz oyunculu free-for-all PvPvE modunda görev, kurtarma çağrısı sonrasında çıkartma noktasını belirleyip oraya ulaşmak ve helikoptere ilk binmek.
 
Maçın başında çıkartma noktası belli değil ve oyuncular menzilli silahlara, teçhizata veya eşyalara sahip değil. Oyuncuların harita üzerindeki olası çıkartma noktası alanını daraltması için radyo vericilerini bulması ve etkinleştirmesi gerekecek. Bu sırada oyuncular silah, teçhizat ve para toplarken verici konumlarını öğrenen ilk kişi olmak için savaşacak. İlk oyuncu üç vericiyi aktif ettikten sonra helikopter çıkarma noktasına doğru harekete geçecek ve vardığında bölge herkese açıklanacak. Çıkartma noktasındaki ölçüyü ilk dolduran ve helikoptere ilk binen oyuncu kazanır. 

Güncelleme 18 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon: Wildlands Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler