Ghost Recon: Wildlands'in Yeni PvP Modu için Açık Beta Düzenlenecek

21.07.2017 17:39 Gazali Çetinkaya

 
 
   Ubisoft, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'e yeni gelecek olan PvP modu Ghost War için açık beta düzenleyeceğini duyurdu.
 
   Açık beta yazın sonlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde yapılacak.
 
   Geniş, açık haritalarda 4 vs. 4 team deathmatch modunu içerecek olan Ghost War bu sonbaharda ücretsiz bir güncelleme ile Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands sahiplerine sunulacak. Ghost War oyuncuların savaş alanında ne tür bir rol oynamak istediğine karar vermesine izin veren çeşitli sınıflar ve yeni PvP mekanikleri de sunacak.
 
 
 
   Taktiksel shooter oyunu Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Mart 2017'de çıkışını gerçekleştirmişti. Ubisoft'un belirttiğine göre de oyun bu yıl firmanın en çok satan oyunu oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon: Wildlands Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler