Ghost Recon: Wildlands'in İkinci DLC'si için Çıkış Tarihi Verildi

16.05.2017 10:22 Gazali Çetinkaya

 
   Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'in ikinci indirilebilir içeriği Fallen Ghosts 30 Mayıs tarihinde Season pass kullanıcıları için, 6 Haziran ($14.99) tarihinde ise tüm oyuncular için çıkış yapacak.
 
   Fallen Ghosts indirilebilir içeriği oyunun ana hikayesinden sonra geçecek ve oyuna 15 yeni görev ekleyecek. Ayrıca UbiBlog üzerinden yapılan açıklamaya göre bu içerik ile seviye sınırı da 35'e çıkacak.
 
   Fallen Ghosts'ta, Hayaletler bir helikopter kazasında hayatta kalır ve sonuç olarak bir ormanda sıkışır. Daha da kötüsü, Los Extranjeros adında yeni bir grup onların peşindedir. Düşman grubunun dört ana türü var: Zırhlı, elit keskin nişancılar, kilitleyiciler ve gizli operasyonlar.
 
   Los Extranjeros grubunun yanı sıra, dört adet boss ve keşfetmek için üç adet bölge de bu içerik ile gelecekler arasında. Ayrıca Ubisoft, yeniden yapılandırılmış bir hava durumu sistemi de vaad ediyor.
 
   Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands'in ilk indirilebilir içeriği Narco Road geçtiğimiz ay çıkış yapmıştı.
 
   Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon: Wildlands Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 25 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler