Ghost of Tsushima 17 Temmuz'a Ertelendi

27.04.2020 19:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima'nın çıkış tarihini birkaç hafta erteledi.

26 Haziran'da çıkması planlanan oyunun yeni çıkış tarihi 17 Temmuz.

Ghost of Tsushima 17 Temmuz'da Türkçe altyazı seçeneğiyle PlayStation 4 için çıkacak.
 
Oyun PlayStation Store'da standart sürümü 429,00 TL ve Digital Deluxe sürümü 489,00 TL'den ön siparişte. 
 
Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios patronu Hermen Hulst The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima'nın yeni çıkış tarihleri ile ilgili olarak:
 
"Küresel dağıtımın biraz rahatlamış olduğunu gördüğümüze göre The Last of Us Part II ve Ghost of Tsushima'nın yeni çıkış tarihlerini doğrulayabiliriz. Corona virüsü koşullarında bitiş çizgisine ulaşmanın kolay bir durum olmadığını bildiğimizden Naughty Dog ve Sucker Punch Productions ekiplerini tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. İki ekip de birinci sınıf deneyimler sunmak için çok sıkı bir şekilde çalıştı ve oyunlar birkaç ay içinde piyasaya sunulduklarında sizlerin ne düşündüğünü görmek için sabırsızlanıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler