Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

17.04.2024 22:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Sucker Punch Productions ve Nixxes Software ekibinin üstlendiği Ghost of Tsushima Director's Cut'ın PC sürümü için sistem gereksinimleri açıklandı. Açıklanan detaylara göre oyunun yeni sürümü PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında yer alan Legends modu için çapraz oyun desteğine, yeni bir kostüme ve daha fazlasına sahip olacak.
 
Ghost of Tsushima'nın PC sürümü çok bekleniyor
 
 
 
Ghost of Tsushima Director's Cut'ın PC sürümü tam bir oyun deneyimini sunacak. Ortaya çıkan detaylara göre Director's Cut içerisinde Iki Island genişleme paketi ile işbirliğine dayalı çevrimiçi çok oyunculu Legends modu yer alacak. Legends modu içerisindeki oyuncular PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarındaki oyuncularla takım kurabilecek ve iletişime geçebilecek. Diğer taraftan moda erişmek için PlayStation Network hesabınızda oturum açmanız gerekecek.
 
Açıklanan sistem gereksinimlerine bakacak olursak, oyunu 720p'de 30 fps ile oynamak için PC oyuncularının en az 8 GB RAM'e, Intel Core i3-7100 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemciye ve NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 5500 XT bir ekran kartına ihtiyacı olacak. Ayrıca 75 GB'lık boş disk alanı da gerektirecek. Nixxes stüdyosu tarafından PC platformuna portlanan bu oyun için SSD kullanımı öneriliyor.
 
Ghost of Tsushima Director's Cut şu anda PlayStation 4 ve PlyStation 5 için mevcut ve 16 Mayıs'ta Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Director's Cut Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Death Relives Demo İnceleme 1 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 12 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler