Ghost of Tsushima Üç Buçuk Yıldır Geliştiriliyor

31.10.2017 21:02 Gazali Çetinkaya

 
   inFamous serisinin geliştiricisi Sucker Punch yeni IP'si Ghost of Tsushima'yı dün akşam Paris Games Week 2017 PlayStation Media Showcase esnasında resmi olarak duyurdu ve geliştirici stüdyo PlayStation kanalında yayınlanan röportajda birkaç bilgi paylaştı.

   Sucker Punch tarafından belirtilene göre Ghost of Tsushima'nın geliştirme süreci inFamous: Second Son'ın bitmesinden hemen sonra başladı ve yaklaşık olarak üç buçuk yıldır geliştiriliyor.
 
   Ayrıca geliştirici stüdyo dün akşam paylaşılan görüntülerin oyun motoru tarafından gerçek zamanlı olarak render edildiğini de doğruladı.

   Ghost of Tsushima gizlilik elementleri içeren feodal Japonya'da geçen samuray temalı bir açık dünya aksiyon macera oyunu. Sucker Punch açık dünyada oyunculara daha fazla özgürlük sunacağını söylüyor.

   Ghost of Tsushima Tanıtım Yazısı:

   Yıl 1274. Samuray savaşçıları Japonya'nın efsanevi savunucularıydı, ta ki korkunç Moğol İmparatorluğu Tsushima adasını tahribat edip yerel nüfusu fethedinceye kadar. Son kalan samuraylardan biri olarak savaşmak için küllerden yükseliyorsun. Ancak şerefli taktikler seni zafere götürmez. Japonya'nın özgürlüğü için Samuray geleneklerinin ötesine geçmelisin.
 
   Ghost of Tsushima PlayStation 4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler