Ghost of Tsushima için Teaser Fragman Yayınlandı

10.12.2019 17:42 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima için kısa bir teaser fragman yayınladı. Fragmanın tamamı 13 Aralık Cuma Türkiye saati ile 04:30'da başlayacak The Game Awards 2019 etkinliğinde paylaşılacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Çelik ve kılıç ustalığı; 1274'ün Japonya'sında geçen, Moğol ordusunun Tsushima Adasını ele geçirdiği bu büyük görevde hayatta kalabilmek için bunların ikisinde de ustalaşman gerekiyor. Kağan ve acımasız imparatorluğuna karşı adanın tek ümidi olan, bitap düşmüş bir samuray Jin'in rolünde oynayarak zırhını kuşan, katananı bile ve uzun yayını omzuna tak.

Cesur bir kişi bambu ormanlarının, gösterişli kalelerin ve çekici manzaraların arasında ilerleyerek karşı konulamaz ihtimallerle mücadele etmeli. Klasik samuray hikayelerinden esinlenen ihanet ve fedakarlık dolu, kanlı bir hikayedeki "Hayalet" olarak efsaneni yayabilir misin?
 
Ghost of Tsushima PlayStation 4 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Kotaku'nun kaynakları tarafından belirtilene göre 2020'nin ikinci yarısında çıkacak.

Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost of Tsushima Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 17 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler