Ghostwire: Tokyo Tüm Dünyada Çıkış Yaptı

26.03.2022 11:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Ghostwire: Tokyo'da şehir ölümcül doğaüstü güçler tarafında istilaya uğradı ve zehirli bir sis, şehrin sakinlerinin bir anda ortadan kaybolmasına sebep oldu. Bu eşsiz yolculukta bir yandan Tokyo'yu işgal eden tehditkâr Hannya'yı, takipçilerini ve Ziyaretçileri yenmeye çalışırken, bir yandan da Ethereal Weaving (Ruhani Dokumacılık) mistik sanatlarına hâkim olmaya çalışacaksınız. Bu doğaüstü varlıkların Ghostwire'ın nefes kesen dünyasında dolaşarak oluşturdukları büyüleyici atmosfer, adeta Tokyo'ya, şehrin tuhaflıklarına ve taşıdığı sırlara yazılmış bir aşk mektubu.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1475810/Ghostwire_Tokyo/
 
Ghostwire: Tokyo, sizi Japon efsanelerinden, halk hikâyelerinden ve masallarından çıkıp gelmiş karakterlerle dolu şaşırtıcı bir dünyaya götürüyor. Bu hikâyeler, karşılaşacağınız sıradışı yaratıkların birçoğuna ilham vererek Ghostwire'a gerçek bir Tokyo havası katıyor. Tango Gameworks'teki yaratıcı zihinlerin tasarladığı Tokyo'nun ultra modern halinde dolaşacak, şehrin simgeleşmiş noktalarını keşfedecek ve sokaklarda gizlenen sırları ortaya çıkaracaksınız.
 
Ghostwire dünyasının derinliklerine dalmak isteyenler için: Ghostwire: Tokyo - Başlangıç. PS5, PS4 ve PC'de ücretsiz olan bu heyecan verici görsel roman macerasında, sıradışı bir kayıp vakasını araştıran gizemli KK ve doğaüstü dedektif dostlarına katılacaksınız. Ancak yolculuğunuz sırasında çok daha sinsi bir şeye rastlayacaksınız. Ghostwire'ın öncesinde geçen bu eşsiz hikâyede, KK'in dostlarının hikâyeleri arasında bağlantı kurmak için farklı etkileşimler arasından seçim yapın.
 
Ghostwire: Tokyo, PS5™ ve PC için mevcut. 
 
 
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GhostWire: Tokyo Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 25 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler