Ghostwire: Tokyo için Çıkış Fragman Yayınlandı

10.03.2022 12:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Tango Gameworks, aksiyon oyunu Ghostwire: Tokyo'nun çıkış öncesi fragmanını yayınladı.
 
Ghostwire: Tokyo, oyuncuları, Tokyo'yu işgal eden tehditkar Hannya ve takipçileri Ziyaretçileri yenmeye çalışırken güçlü Ethereal Weaving (Ruhani Dokuma) sanatlarında ustalaşmaya zorlayan bir aksiyon-macera oyunudur. Bu doğaüstü varlıklar, Ghostwire'ın büyüleyici dünyasında dolaşarak Tokyo'ya, onun tuhaflıklarına ve sırlarına adeta bir aşk mektubu olan nefes kesici bir atmosfer yaratıyor.

Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition'ı PlayStation Store'dan dijital olarak ön sipariş veren oyuncular 22 Mart 2022'de oyuna erken erişim elde edecekler. Ayrıca Streetwear Outfit Pack, Shinobi Outfit ve Kunai Weapon'a da erişim kazanacaklar.
 
Ghostwire: Tokyo, 25 Mart'ta PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GhostWire: Tokyo Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler