Giancarlo Esposito, Kariyerindeki Sıradaki Durağın Marvel Sinematik Evreni Olduğunu Düşünüyor

13.07.2020 15:30 Özgür Eroğlu

 
Breaking Bad'teki rolünden sonra popülerleşen başarılı oyuncu Giancarlo Esposito, sıradaki durağının Marvel Sinematik Evreni olduğunu düşünüyor.
 
Sırayla tüm popüler kültür yapımlarında oynayan Giancarlo Esposito, bir tek Marvel evreninde bir işte yer almadı. The Mandalorian dizisi ile birlikte Star Wars, Harley Quinn animasyonu ile birlikte DC evrenine ve en son da Far Cry 6 ile oyun dünyasına da giriş yapan Giancarlo Esposito'nun sıradaki durağı Marvel evreni.
 
Geçtiğimiz dönemde Marvel evrenine katılacağına dair söylentiler çıkmıştı, ancak sonrasında net bir açıklama yapılmadı. Bu kadar başarılı bir oyuncuyu sanırım kaliteli olan her dizide veya filmde görmeyi herkes ister. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler