Gigantic E3 Tanıtım Videosu

02.07.2015 09:17 Cenk Akyürek


 
     MOBA türüne oldum olası ısınamadım ama sanatsal açıdan bakarsak, bu tarz oyunların, özellikle LOL'un karakter tasarımları ve tanıtım videoları gerçekten çok başarılı.
 
     Gigantic'in de, özellikle karakter tasarımlarını görünce, oyuna birden kanım ısındı diyebilirim. Çizgi film tarzı karakterler oyunu daha çekici bir hale getirmiş ve animasyonları da gerçekten çok başarılı. Ayrıca unutmamak gerekir ki, Gigantic sadece MOBA değil, aynı zamanda MOBA/FPS/MMO karşımı bir oyun olacak. Bu yüzden oyunu, eğer beta aşaması olursa kesin deneyeceğim.

     Hala diğer E3 oyunlarının gölgesinde kaldığını düşündüğüm ve videosunu paylaşmadığımızı farkettiğim Gigantic'in, E3 tanıtım videosunu altta izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gigantic Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Motiga Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler