Goat Simulator ve I Am Bread'in Ortak Güncellemesi Yayınlandı

13.11.2015 00:09 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz haftalarda I am Bread ve Goat Simulator'ın yollarının yeni bir DLC ile kesişeceğini sizlere aktarmıştık. Oyuncuları meraklandıran bu yeni güncelleme bugün yayınlandı.
 
      GoatBread adını alan yeni güncelleme hem I am Bread'e hem de Goat Simulator'a yeni içerikler ekliyor. I am Bread'e yeni bir oyun modu Rampage eklenirken, Goat Simulator'a oynanabilir ekmek dilimi geliyor. 
 
      Bahsettiğimiz güncellemenin iki oyun için de ücretsiz yayınlandığını belirtelim. Bu güncellemenin ardından her iki oyun da Steam üzerinden %66 indirimle satılmakta. Oyunların Steam sayfalarına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Goat Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler