Goat Simulator ve I am Bread'in Yolları Yeni Bir DLC ile Kesişiyor

23.10.2015 22:16 Ömür Gencer


      Oyun dünyasının en garip ve gerçek dışı oyunları denilince akla kesinlikle Goat Simulator ve I am Bread de gelir. Bu iki çılgın oyunun geliştirici ekipleri Coffee Stain Studios ve Bossa Studios, yeni bir DLC ile bu iki oyunun yollarını kesiştiriyor.
 
      GoatBread adını alacak yeni DLC ile I am Bread'e Rampage adında yeni bir oyun modu gelecek. Bu oyun modu hakkında henüz hiçbir detay verilmese de bu modta her şeyi yıkıp dökmeye çalışacağımızı tahmin ediyoruz. Goat Simulator'a ise yeni oynanabilir karakter; "ekmek" gelecek.
 
       GoatBread DLC'si her iki oyuna da ücretsiz olarak yayınlanacak. Bahsettiğimiz DLC için yayınlanan kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Goat Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 26 Dk önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 1 Saat önce Tchia, 27 Haziran'da Switch Konsollarında 1 Saat önce 8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler