God of War 4'ün Konsept Tasarımları Sızdırıldı!

05.04.2016 15:58 Tunahan Safdır

 

     Yeni bir God of War elbette hepimizi heyecanlandırır. Şu zamana kadar elle tutulur herhangi bir bilgi bulunmayan yeni God of War hakkında bazı konsept tasarımları sızdırıldı!
 
     Kratos'un hikayesini enine boyuna konu alan ve son olarak geçmişine dönen seri için yeni bir çıkış yolu aranıyor gibi. Yayınlanan konsept tasarımlar önceki oyunlardan daha farklı bir atmosfere sahip. Tasarımlardaki soğuk, karanlık atmosfer ve renkli çiçeklerle bezeli yeşillik alanlar "Acaba İskandinav Mitolojisi'ne mi yönelecekler?" sorusunu akla getiriyor.
 
     Ayrıca çizimlerdeki ana karakter her ne kadar Kratos ile benzer vücut hatlarına sahip olsa da sakallarıyla dikkat çekiyor. Belki yeni imaj, belki yeni bir ana karakter. Henüz bu konuda net bir bilgi yok.
 
     Sızdırılan konsept tasarımları aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Santa Monica Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler