God of War: E3 2016 vs. Final Sürümü Grafik Karşılaştırması

13.04.2018 16:31 Gazali Çetinkaya

 
   IGN, God of War'un E3 2016'da yayınlanan oynanış videosundaki grafikleri PlayStation 4 Pro'dan alınan final sürümü grafikleri ile karşılaştırdı.
 

Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi ardında bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve yaratıklarının diyarında yaşıyor. Kratos bu acımasız dünyada hayatta kalmak için savaşmalı ve oğluna da sadece hayatta kalmayı değil, aynı zamanda Sparta Hayaleti’nin yaptığı kanlı hataları tekrar etmemeyi de öğretmeli. God of War’un bu görkemli yeni hâli, ikonik serinin tüm niteliklerini, yani vahşi dövüş dinamiklerini, destansı baş düşman mücadelelerini ve nefes kesen boyutunu içinde barındırıyor ve bunları, Kratos’un dünyasını yeniden şekillendiren güçlü ve dokunaklı bir anlatıyla birleştiriyor.
 
Yeni ve cesur bir anlatım: Saygısını kazanma konusunda kararlı olan oğlunun hocası ve koruyucusu rolünde olan Kratos, adı anıldığında akla gelen ilk şey olan öfkesini dizginlemek için beklenmedik bir fırsatla karşı karşıya. Oğluna bıraktığı karanlık geçmişi sorgulayan Kratos, geçmişindeki kusurları ve dehşeti telafi etmeyi amaçlıyor.
 
Daha karanlık bir dünya: İskandinav mitolojisinin yabani ormanları, dağları ve diyarlarında geçen bu oyunda; kendi yaratıkları, canavarları ve tanrıları olan tehlikeli ve tamamen farklı bir diyara adım atmaya hazır olun.
 
Amansız mücadeleler: Yakın çekim serbest omuz arkası kamerayla aksiyon her zamankinden daha yakına taşınıyor ve mücadele, amansız ve kararlı bir hâle bürünüyor. Kratos’un büyülü ve güçlü baltası, ölümcül bir silah olmasının yanında, keşif için de oldukça kullanışlı bir silah. Gardını asla bırakma.
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.

   Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
Uygun fiyatlarla PSN TR Kart almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 61 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler