God of War Geliştiricisi Henüz Duyurulmamış Bir Oyun için İşe Alım Yapıyor

20.01.2021 13:39 Gazali Çetinkaya

 
Santa Monica Studio yeni God of War dışında başka bir oyun daha yapıyor.
 
Santa Monica Studio resmi twitter hesabı, henüz duyurulmamış yeni bir oyunun geliştirilmesi için deneyimli bir sanat yönetmeni aradıklarını duyurdu. Sınıfının en iyisi görsel kaliteyi sunmak için ekibe liderlik edip ilham verebilecek biri aranıyor. (boards.greenhouse.io)
 
Yapılan bu açıklama geçtiğimiz Eylül ayında PlayStation 5 için duyurulan God of War dışında başka bir oyunun daha yolda olduğunu işaret ediyor. Ayrıca 2018'de Santa Monica Studio teknik yönetmeninin LinkedIn profilinde stüdyonun iki proje planladığı yazıyordu.
 
Santa Monica Studio'nun God of War'ın yanı sıra ne üzerinde çalıştığı henüz belli değil. Bir ara bilim-kurgu oyunu geliştiriliyorlardı fakat 2014'te iptal edildi. Konsept görselleri 2017'de ortaya çıktı. (eurogamer.net)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler