God of War İlk Üç Gününde 3.1 Milyon Adet Sattı

03.05.2018 18:12 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment, God of War'un çıkış yaptığı ilk üç gününde (20-22 Nisan) dünya genelinde 3.1 milyon adet sattığını duyurdu.

   Böylelikle God of War en hızlı satan PlayStation 4 özel oyunu olmayı da başardı.
 
   Sony Interactive Entertainment Santa Monica Stüdyo Şefi Shannon Studstill tarafından paylaşılan mesaj:
 
   "Kratos'un yeni macerasına bizimle birlikte katılmaya karar veren dünya çapındaki milyonlarca hayrana bizzat teşekkür etmek istiyorum. Desteğiniz gerçekten ilham verici ve oyunun sınırlarını aşmak için her gün kendimizi zorlamamızın bir sebebi. Ayrıca kreatif direktörümüz Cory Barlog, ürün geliştirme direktörümüz Yumi Yang ve Santa Monica Stüdyosu'ndaki tüm harika ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Oyunun vizyonundaki inanç ve ekibimizdeki hikaye anlatma tutkusu inkar edilemez. Hayranların uzun zaman hatırlanacak olan en sevdikleri God of War oyun anlarını nasıl yarattıklarını duymak için sabırsızlanıyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler