God of War'un Bu Videosunda Oyunun Geliştirme Sürecinde Ortaya Çıkan Hatalar Gösteriliyor

23.10.2018 20:04 Gazali Çetinkaya

 
SIE Santa Monica Studio, God of War için üç buçuk dakika civarında bir video paylaştı ve bu videoda oyunun geliştirme süreci esnasında ortaya çıkan ve oyunun çıkışına kadar temizlenen bazı ilginç, komik bug ve glitch'ler gösteriliyor.
 
Videonun açıklama kısmından:


Bir video oyun yapmak zordur. God of War'da olduğu gibi hem donanım kapasitelerini zorlayan hem de süper sürükleyici, kamera kesintisi olmayan, epik boyutta bir AAA oyun deneyimi yaratmak çok daha zordur. Aynı anda içerik geliştiren ve uygulayan yüzlerce insanın dahil olduğu bu büyük görev, ki sık sık bir şeyleri kırma eğilimi gösterebilir, kesinlikle meydan okuma kattı.
 
Buna ek olarak, God of War'un fiyatı kalıcı olarak 40 dolara düşürüldü. Fiyat düşüşü henüz Avrupa bölgesine dahil olan PlayStation Store'lara yansımadı. (US PS STORE)
 
Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler