God of War'un PC'ye Geleceği Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor

27.03.2020 12:57 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz günlerde DualShockers, God of War'un resmi sitesinde "Only On PlayStation" ibaresinin kaldırıldığına dair bir haber girdi ve bu haber çok sayıda site tarafından oyunun PC'ye gelebileceğine işaret olarak yorumlandı.
 
Fakat işin aslı öyle değil. Bir kere God of War'un resmi sitesindeki "Only On PlayStation" ibaresi yeni kaldırılmamış. Arşiv verilerine göre, Sony Interactive Entertainment, God of War çıkmadan oyunun basit tasarıma sahip sayfasını düzenlenmiş. Yani iki yıldan fazla bir süredir "Only On PlayStation" ibaresi God of War'un sitesinde bulunmuyor. Ayrıca sadece Amerika sitesinde böyle. Diğer tüm bölgelerde ibare mevcut.
 
God of War ileride PC'ye çıkacak olsa dahi bu son çıkan haberler oyunun PC versiyonunun geleceğine dair bir ipucu vermiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 18 Dk önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler