Godfather'ın Yapılış Sürecini Anlatacak Olan Filmin Oyuncuları Belli Oldu

02.10.2020 12:16 Özgür Eroğlu

 
Sadece çıktığı yılın değil genel olarak en iyi filmlerden biri olan belki de en iyi film olan The Godfather'ın yapılış sürecini anlatan bir film geliştiriliyor. Filmin başrol oyuncuları da belli oldu.
 
Francis And The Godfather ismi ile yayınlanacak olan film The Godfather filminin yapılış sürecini anlatacak. Filmde Francis Ford Coppola’ya Oscar Isaac, yapımcı Robert Evans’ı ise Jake Gyllenhaal canlandıracak. Filmin yönetmenliğini ise daha önce Rain Man filmini yöneten Barry Levinson üstlenecek.
 
Filmin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Ancak güzel bir film bizi bekliyor diyebiliriz. The Godfather filminin yapım süreci oldukça zorlu geçen bir süreç.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 32 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler