Gods & Monsters'ın Bir Yıl Önceki Oynanabilir Sürümü Yanlışlıkla Stadia'da Yayınlandı

12.06.2020 16:29 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un geliştirme aşamasında olan aksiyon macera oyunu Gods & Monsters, 11 Haziran'da yanlışlıkla Stadia'da yayınlandı. Şimdi kaldırılmış olsa da bazı kullanıcılar oynanıp görüntülerini kaydetmeyi başardı.
 
Ubisoft tarafından belirtilene göre Stadia'da Orpheus kod adıyla yayınlanan oyun Gods & Monsters'ın E3 2019'da test amaçlı olarak basına oynatılan sürümüydü. Yanlışlıkla yayınlandı ve yaklaşık yarım saatte birkaç yüz kişi oynadı.
 
Ubisoft, bu sürümün oyunun final halini yansıtmadığını ve oyun hakkında daha fazla bilginin bu yaz paylaşılacağını söylüyor. Hatta oyunun ismi de değişecekmiş. 
 
Gods & Monsters PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve Stadia için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.

Kullanıcıların kaydettiği bazı oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Immortals Fenyx Rising Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler