Goldar, Kat Manx, Mastodon Sentry, Ranger Slayer Power Rangers: Battle for the Grid için Doğrulandı

07.03.2019 11:44 Gazali Çetinkaya

 
Goldar, Kat Manx, Mastodon Sentry ve Ranger Slayer karakterlerinin dövüş oyunu Power Rangers: Battle for the Grid'te oynanabilir olacağı doğrulandı.

Haber 12 Mart'ta başlayacak “Morph Madness” turnuvasındaki karakter listesi aracılığıyla doğrulandı. Blog yazısında yukarıdaki görseldeki sekiz karakterin oyun başlangıç kadrosund yer alacağı belirtiliyor.

Power Rangers: Battle for the Grid Nisan ayında PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için 2019'da daha sonraki bir tarihte PC için çıkış yapacak. Standart sürüm $19.99 olacakken koleksiyoncu sürüm $39.99 olacak. Koleksiyoncu sürümde Season One Pass (üç ek karakter, bu karakterlerin Arcade modu hikayesi ve yeni savaşçı kaplaması) bulunacak.

Ayrıca geliştirici nWay Power Rangers: Battle for the Grid için Twitch üzerinden bir canlı yayın düzenledi. 1 saat civarında oynanış görüntüsü içeriyor. Tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Power Rangers: Battle for the Grid Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: nWay Dağıtıcısı: nWay Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler