GoldenEye 007 Neden Wii'ye Özel?

25.06.2010 14:32 Alkan Adakaner


 
     Activision'ın Nintendo 64'ün en iyi ve en çok satan oyunlarından Golden Eye'a Eurocom Entertainment'in ellerinde yeniden hayat vermeye hazırlandığı şu günlerde yayıncı firmadan kıdemli yapımcı Brian Pass oyunun neden Wii'ye özel olduğu ile ilgili açıklama yaptı.
 
    Pass, "Bu büyük bir fırsat. Oyunun orijinali Nintendo 64'teydi, yani Nintendo hayranları için nostalji faktörü bulunuyor. Bu nedenle Nintendo ile ilişki kurmak istiyoruz." sözleriyle oyunun Wii'ye özel olarak çıkmasının nedenini (DS versiyonu da gelecek) açıkladı.
 
     Nintendo Wii'deki fırsatın çok büyük olduğunu söyleyen aynı yetkili, kabaca Kuzey Amerika'da 12 milyon Wii kullanıcısı (sadece Wii-Fit vs kullananları saymıyor sanırım:)) olduğunu, onlara özel ve eşsiz bir FPS oyunu sunmayı istediklerini de sözlerine ekledi.
 
      Neden Wii'de shooter oyunlarının satmadığı konusuna da değinen Pass, belki de insanların Wii-Mote ve Nun-Chuck kullanmayı sevmediğini, işaretleme aygıtlarına sempati ile bakmadıklarını ama GoldenEye 007'nin Classic Pro Controller ile oynama şansı verdiğini de belirtti.
 
      Nintendo Wii'de beklenecek oyunlar listesine eklenmesi gerekenlerden biri olan GoldenEye 007'nin Eurocom tarafından yapılması kafalarda soru işaret yaratsa da ilk videolar etkileyici.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GoldenEye 007 Platformlar: Wii DS Geliştirici: Eurocom Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 36 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler