GoldenEye'a Golden Kontroller

28.06.2010 23:48 Levent Polater


 
    Nintendo Wii'ye E3'de duyurulan oyunlar arasında en çok dikkat çeken oyunlardan biri kesinlikle GoldenEye oldu. Bir süredir James Bond oyunu hasretine Wii'de son verilmek istenince 007 müptelalarının da hemen iştahları kabarmış olmalı.
 
    Wii'ye özel olan GoldenEye'a bir de özel kontroller çıkacağı ipuçlarını aldık. Sızan bilgiye göre ve aşağıdaki resimden de göreceğiniz üzere GoldenEye için satışa çıkacak olan kontroller arasında bir uzi modeli aparat ile altın bir klasik kontroller gözükmekte. Sizce bunlar ne kadar eder? Gamestop'un listelemesine göre 69.99 dolar ediyor.
 
    Listelemede kontroller paketinin ismi "James Bond: Goldeneye Controlller" olarak geçiyor. Bunun dışında ise bu paketin Activision'ın desteklediği bir ürün olup olmadığı ise yazmıyor. Böyle ürünler için 70 doların fazla olduğu düşünülüyor. İçinde oyun olsa tamam diyeceğiz ama maalesef böyle bir bilgi yok.
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GoldenEye 007 Platformlar: Wii DS Geliştirici: Eurocom Entertainment Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 33 Dk önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 45 Dk önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 1 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler