Google Stadia başkanı hizmetin kapatılmasının ardından istifa etti

06.04.2023 16:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Bulut oyun hizmeti Google Stadia'nın genel müdürü Phil Harrison, hizmetin bu yılın başlarında kapanmasının ardından şirketten istifa etti. İstifası dün erken saatlerde Business Insider tarafından bildirildi. Konuyla ilgili Google ve şirkete 2018 yılında katılan Harrison herhangi bir resmi açıklama yapmadı.
 
Phil Harrison sessiz sedasız istifa etti
 
 
 
Raporlar, Harrison'ın istifasının aslında daha önceden bildirildiğini belirtiyor. Harrison, Google Stadia'nın gelişimini doğrudan denetledi ve aboneliğe dayalı bulut oyun hizmetini kullanıcılara sunmaya çalıştı. Eksik ve stabil olmayan özelliklerle beraber kullanıcılara sunulan bu hizmet pek bir ilgi görmedi.
 
Harrison hizmetin sonlandırılmasıyla ilgili daha önce bir açıklama yaptı ve şunları dile getirdi: "Stadia, kullanıcılar arasında beklediğimiz ilgiyi göremedi. Bu nedenle Stadia hizmetimizi sonlandırmaya karar verdik. "
 
Daha önce hem Sony hem de Microsoft'ta üst düzey görevlerde bulunan Harrison!ın ilerleyen süreçte hangi çalışmalara katılacağı bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Google Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Google Dağıtıcısı: Google Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Dk önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 41 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler