Gotham City Impostors'ta Savaşçı Sınıflar Yok

Gotham şehrinde bu defa kahramanlarımızın taklitçileri karşı karşıya gelecek
20.06.2011 12:08 Alkan Adakaner


     Monolith Productions tarafından geliştirilen ve Batman'in dünyasındaki ünlü karakterlerin taklitçilerinin savaşını konu edinen Gotham City Impostors hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre oyunda Team Fortress 2'deki gibi savaşçı sınıflar olmayacak.

     Geliştirici stüdyodan Lucas Myers'ın açıklamasına göre oyundaki en büyük farklılık karakter özelleştirme sisteminde olacak. Başta dijital sürüm olmak üzere yığınla özelleştirme seçeneği kullanımımıza sunulacak.

    Oyundaki karakterlerin doğrudan sınıflara ayrılmayacağını söyleyen Myers, level atladıkça karakterlerimizde istediğimiz her türlü değişikliği yapabileceğimizi söylüyor. Örneğin zayıf bir vücut, bir Bazuka ve bir iyileştirme eşyasını aynı anda taşıma şansımız olacak.

     Savaşçımız tamamen bizim ne tür bir sınıf yapmak istediğimize bağlı olarak çeşitli özelliklere sahip olacak. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham City Impostors Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler