Gotham Knights ve Suicide Squad Oyunları için Alan Adı Kaydı Yapıldı [Güncelleme]

22.06.2020 08:11 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: İki oyun da Eurogamer tarafından doğrulandı.

Batman Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Games Montreal yeni Batman oyunu Gotham Knights ve Batman Arkham Aslyum, City ve Knight geliştiricisi Rocksteady ise Suicide Squad oyunu üzerinde çalışıyor.
 
İki oyun da yeni nesil için geliştiriliyor ve 22 Ağustos'ta DC Fandom etkinliğinde kısaca gösterilecek. 
 
Orijinal Haber: Warner Bros. Interactive Entertainment yeni Batman oyunu ve Suicide Squad oyunu duyurularına hazırlanıyor gibi görünüyor.

Suicidesquadgame, gothamknightsgame ve suicidesquadkillthejusticeleague alan adı (domain) kayıtları yapıldı.

Kayıtlar MarkMonitor tarafından yapılmış. MarkMonitor ayrıca WB Games resmi websitesinin alan adının sahibi olduğu için bu oyunların kayıtlarının arkasında Warner Bros. Interactive Entertainment olduğunu söyleyebiliriz.

Jason Schreier, Mart ayında yaptığı haberde, Warner Bros. Interactive Entertainment'ın E3'te yeni Batman oyunu ve Rocksteady'nin bir sonraki projesini duyurmayı planladığını belirtmişti. E3 iptal edilince duyurular da ertelendi. Warner Bros. Games Montreal'in yeni Batman oyunu üzerinde çalıştığı neredeyse kesin. Gotham Knights onların geliştirdiği oyun olsa Suicide Squad da Rocksteady'nin oyunu gibi görünüyor.

Oyunların resmi duyurularını muhtemelen DC Fandom etkinliğinde göreceğiz. Etkinlik 22 Ağustos'ta düzenlenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman: Arkham Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler