Gotham Polislerine Odaklanacak Olan Dizi The Batman Filminden Önce Yayınlanacak

13.07.2020 13:39 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz günlerde yeni bir Batman evreni duyurulmuştu. Detayları buradan öğrenebilirsiniz. Bu evrenin ilk üyesi Robert Pattinson'ın oynadığı The Batman filmi olacak gibi duruyordu. Ancak geçtiğimiz gün çıkan güçlü bir söylentiye göre işler bu şekilde olmayacak.
 
Geçtiğimiz gün yeni Batman evreni ile birlikte bir de evrenin yeni üyesi olan bir dizi duyurulmuştu. Bu dizinin Gotham polislerine odaklanacağı dışında herhangi bir şey bilinmiyordu. Haliyle de dizinin The Batman filminden sonra çıkması bekleniyordu.
 
Ancak dün çıkan haberlere göre dizi, filmden önce yayınlanacak. Hatta filmin hikayesi de dizinin bittiği yerden başlayacak, yani dizi film için bir tanıtım niteliği taşıyacak bir yandan.
 
Hala net bir tarih ve açıklama yok, şu an için bilinene tek şey dizinin HBO Max'te yayınlanacağı. The Batman filmi ise 1 Ekim 2021'de vizyona girecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler