Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu

08.05.2024 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
THQ Nordic, Gothic Classic Khorinis Saga'yı resmi olarak Nintendo Switch konsolu için duyurdu. Bu sürüm şu anda Switch için mevcut olan Gothic Classic ve Gothic II Complete Classic oyunlarını içeriyor ve açıklanan detaylara göre 27 Haziran tarihinde 40 dolarlık fiyat etiketi ile beraber piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
İki farklı fantastik oyun yer alıyor 
 
 
 
İki farklı ikonik rol yapma oyununun tek bir pakette birleşimi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Gothic Classic Khorinis Saga, Switch oyuncularına eşsiz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Fethedilmemiş bölgelere doğru ilerleyebileceğiniz yapımda ölümcül düşmanlarla karşı karşıya kalıyor ve henüz ortaya çıkarılmamış zenginlikleri bulmak tamamen sizin işiniz oluyor.
 
İsimsiz bir kahraman olarak oynayabileceğiniz bu yapım ortalama olarak 100 saatten fazla bir fantastik rol yapma deneyimini sunmayı hedefliyor. Gothic Classic ve Gothic II Complete Classic'in yeni paketinde Khorinis'i ve maden kolonisini keşfedebiliyorsunuz.
 
Gothic Classic Switch 
 
 
 
Gothic II Complete Classic | Nintendo Switch 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler