Grafikleriyle ve Atmosferiyle Büyüleyen Escape from Tarkov'dan Yeni Bir Video

23.12.2015 17:28 Samet Konuksal


    Rus oyun yapımcısı Battlestate Games'in üzerinde çalıştığı PC'ye özel MMO projesi Escape from Tarkov, geçtiğimiz ay yayınlanan ilk oynanış videosuyla beraber gündeme gelmiş ve oyuncuların takip edilesi oyunlar listesine girmişti. İlk videoyla beraber her ne kadar bazı oyuncular "Yok canım yalandır bu." düşüncesine kapılsa da, Rus yapımcılar gerçekten bomba bir projeyle karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
 
    Escape from Tarkov'un yayınlanan ikinci oynanış videosunda çatışma üzerine değil, lootlama ve keşif üzerine kurulu bir sunum görüyoruz. Oyunun videosuna baktığımızda karşımıza çıkan ölü bir düşmanın bedenini araştırırken mevcut tarzdaki oyunlarda olduğu gibi direkt sıralı bir liste görmüyoruz. Aksine, karşıdaki vücudun bölümlerini teker teker araştırmamız gerekiyor. Bu durum her ne kadar oyuna gerçeklik katacak olsa da, oynanış konusunda zamanlamayla ilgili önemli etkiler de sunacağa benziyor. Bunun haricinde videonun ilerleyen kısımlarında bir binayı keşfetme üzerine kurulu bir surum görünüyor.
 
    Oyunun yeni videosundan sahneler her ne kadar Pre-Alpha sürümüne ait olsa da oynanışta akıcılık, animasyonlar ve görsellik son derece normal görünüyor. Malumunuz, DayZ sonrası bu gibi videolara heyecanlanmadan önce 40 kez düşünür olmuştuk. Videonun tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Escape from Tarkov Platformlar: PC Geliştirici: Battlestate Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler