Gran Turismo 7 için Büyük Güncelleme Tarihi Açıklandı: 7 Yeni Araç Geliyor

01.11.2023 20:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Polyphony Digital ekibinin üstlendiği yarış aksiyon oyunu Gran Turismo 7 için yeni ve büyük bir güncelleme geliyor. 2 Kasım tarihinde yayınlanacak olan güncellemede yedi yeni araç, yeni bir pist ve çok sayıda yeni özellik oyuna dahil olmayı bekliyor.
 
7 yeni aracın hangisi olduğu açıklandı
 
 
 
Spec II adlı güncelleme ile beraber oyuna yedi yeni otomobil ekleniyor. Bu yeni araçlar arasında gerçek dünya pazarında mevcut olan en yeni modeller yer alıyor. Ayrıca nadir bulunan ve sınırlı sayıda üretilen modeller de oyuncuları bekliyor. Bu yeni araçlar Brand Central'dan veya Legend Cars Pavilions'tan satın alınabiliyor. 
 
Yeni araçlar arasında ise şunlar bulunuyor;
 
- Dodge Charger R/T 426 Hemi ’68
- Dodge Challenger SRT Demon ’18
- Lexus LFA ’10
- Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II ’91
- NISMO 400R ’95
- Porsche 911 GT3 RS (992) ’22
- Tesla Model 3 Performance ’23
 
Bu araçlar dışında Kanada'da bulunan ve "Louise Gölü Pisti" olarak adlandırılan yeni ve orijinal kar pisti de oyuna geliyor. Gran Turismo 7 şu anda PlayStation 4 ve PlayStation 5 için mevcut.
 
Güncelleme videosu
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler