Gran Turismo 7'nin Yeni Güncellemesi Yarın Geliyor

22.06.2022 18:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital, Gran Turismo 7 için 1.17 güncellemesini 23 Haziran'da yani yarın yayınlayacağını duyurdu. Yeni güncellemeyle beraber oyuna üç yeni araç ve daha fazlası geliyor.
 
Öne çıkan güncelleme notları:
 
- Üç yeni araç oyuna dahil oluyor:  Ford 1932 Ford Roadster, SUZUKI V6 Escudo Pikes Peak Special ’98 ve SUZUKI Vision Gran Turismo (Gr.3)
- Watkins Glen International adlı pist oyuna ekleniyor. Pistin uzunluğu 5.423m. Yükseklik Değişimi: 41m. Köşe sayısı: 11. En Uzun Düz yolu 560m. 
- Yeni pistin uzun ve kısa turlar olarak iki farklı modeli olacak. Bunlar arasından seçim yapabileceksiniz.
- Yeni güncelleme ile beraber çeşitli temalara dayalı yeni görevler oyuna dahil oluyor. Belirli seviyelere ulaşan oyuncular yeni içerikler erişebiliyor. Bu kapsamda seviye 20'de Toyota 86 aracı ile Honda Type R açılıyor.
 
Gran Turismo 7 şu anda PlayStation 5 ve PlayStation 4 için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler