Gran Turismo Sport 2017'ye Ertelendi

30.08.2016 15:39 Gazali Çetinkaya

 
 
   PlayStation 4 için çıkması planlanan ilk Gran Turismo oyunu Gran Turismo Sport ne yazık ki daha önce belirtilen tarih 18 Kasım'da çıkış yapamayacak. Kazunori Yamauchi PlayStation Blog üzerinden oyunun 2017'ye ertelendiğini duyurdu.
 
   Kazunori Yamauchi yaptığı açıklamada her ertelenen oyunun bahanelerine benzer olarak; çıkış tarihini Kasım ayı olarak belirlediklerini ancak daha fazla zamana ihtiyaçları olduklarını, ve en iyi Gran Turismo oyununu yapmak istediklerini söyledi. 2017'ye ertelendiği belirtilen oyun için net bir çıkış tarihi ise verilmedi. 
 
  Yamauchi bunun dışında oyunun birkaç oyun etkinliğinde daha yer alacağını belirterek kullanıcıların oyun deneyim etmesini istediğini de ekledi ve ayrıca destekleyeme devam ettikleri için kullanıcılara da teşekkür etti.
 
   Ağustos ayının başında Sina'ya konuşan (Çeviri GT Planet) Kazunori Yamauchi, Gran Turismo Sport'un %70 civarında tamamlandığını belirtmişti. Her gün sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve oyunun günlük olarak gelişmeye devam ettiğini de söyleyen tecrübeli oyun direktörü Londra'da (19 Mayıs) gerçekleştirdikleri etkinlikte oyunun %50'sinin tamamlanmış olduğunu şimdi ise bunun %70 civarına geldiğini açıklamıştı. Ancak öyle görünyor ki %30'luk kısım için biraz daha zamana ihtiyaçları var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gran Turismo Sport Platformlar: PS4 Geliştirici: Polyphony Digital Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 67 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler